Защитен кейс Luxo Elite iPhone 7

Luxo Elite iPhone 7 case е висококачествен мек кейс за iPhone 7 изработен от висококачествени материали с механична здравина и противоалергенни свойствa Luxo Elite case е перфектен избор за защита и стил на твоят смартфон. Luxo Elite iPhone 7 се предлага в пет атрактивни и стилни цвята: Черно, Синьо, Аквамарин и Розово злато. Luxo Elite iPhone case е не поросто стилен кейс, той подчертава твоят собствен стил и те прави обект на внимание. Luxo за висококачествени аксесоари за смартфон на изгодни цени.

SKU: Elite-iPhone7-phone-case

Наличност: В наличност

16,00 лв.

Доставка до всички населени места в България - 3 лв. с ДДС

Ако имате въпроси, винаги може да ни позвъните

Може да видите и закупите на място в Sofia Ring Mall

Аксесоарите Luxo са изработени от качествени материали по съвременни технологии

* Задължителни полета

Описание на продукта
Детайли

Luxo Elite iPhone 7 case е висококачествен мек кейс за iPhone 7, който се предлага в широко разнообразие от цветове на изгодна цена.

Едно от нещата, за които трябва да сме благодарни на природата, е че ние дарила с възможността да различаваме цветовете и да им се наслаждаваме. Цветовете ни влиаят подобно на музиката. Някои ни докосват дълбоко, други не толкова, но всеки от нас има любими цветове и всеки е готов да изследва нови и нови цветове. 

Серията Luxo Elite кейсове за iPhone 7/7+ ще ти достави удоволствие от избора на цветове, но вероятно и малко ще те затрудни.

Luxo Elite multicolor

 

При вида и досега с цветовете на Luxo Elite избора на само един цвят става доста труден.

Психолозите казват, че любимите цветове подсказват за важни черти от нашия характер, може и да е така, но цветовете на серията кейсове Luxo Elite са подбрани така, че да се чувстваш добре и да следваш своя стил.


Какво ще кажете за това розово? Вероятно Luxo Elite Soft Pink ще допадне на много дами.

Luxo Elite iPhone7 Case

Тъмносинньото винаги е било и вероятно ще бъде модерно. Luxo Elite Blue кейс за iPhone 7/7+ ще допадне на широка аудитория.
Luxo Elite Blue iPhone 7 7+ case

 

Зеленият аквамарин е приятен и стилен цвят. Luxo Elite Aquamarine Green ще внесе много настроение в ежедневието ти.


Luxo Elite Aquamarine Green case iPhone 7/7+

Нали не очакваш, че ще пропуснем червеното? Luxo Elite Red кейс за iPhone 7/7+ изглежда страхотно. Дори да имаш червен iPhone този червен цвят ще му отива

 

Luxo Elite Red кейс за iPhone 7/7+

 

Естествено, че няма да забравим сериозното и стилно черно. Черното е класически цвят, а Luxo Elite Black кейс за iPhone 7/7+ изглежда страхотно.

Luxo Elite Black Case iPhone 7/7+